Bedomranding Ravenswood

v.a. 325,00

Met bedomranding Ravenswood krijgen de lattenbodems eenvoudig de uitstraling van een luxe ledikant zeker in combinatioe met een hoofdbord. Deze sierlijst is exclusief voor de P1P3 en P4 lattenbodems van Ergosleep.

 

Genoemde prijzen voor bedomranding Ravenswood zijn exclusief hoofdbord en lattenbodems.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Met bedomranding Ravenswood krijgen de lattenbodems eenvoudig de uitstraling van een luxe ledikant zeker in combinatie met een hoofdbord. Deze sierlijst is exclusief voor de P1P3 en P4 lattenbodems van Ergosleep.

 

Genoemde prijzen voor bedomranding Ravenswood zijn exclusief hoofdbord en lattenbodems.

 

Hoofdbord keuze

Bedomranding Ravenswood kan zonder hoofdbord, maar is ook gemakkelijk te combineren met een boxspringhoofdbord. Hiervoor hebben we een grote collectie aan hoofdborden beschikbaar, zie hiervoor onze boxspringsets. Alle hoofdborden zijn beschikbaar in diverse stoffen en kleuren. Eventueel kun je ook een combinatie maken met een bestaand hoofdbord.

Het bed op de foto is voorzien van hoofdbord Moma. Dit hoofdbord is aan beide zijden 55 cm breder dan het bed, wat zorgt voor een moderne en luxe uitstraling.

 

Poten

Bedomranding Ravenswood is bevestigd aan de lattenbodem(s) en heeft zelf geen poten nodig. De poten die je op de foto ziet zijn bevestigd aan de lattenbodems. Dit zijn poten Ravenswood, passend bij de bedomranding.

 

Welk bed past bij jou?

Al onze bedden zijn maatwerk en daarom exclusief in de winkel te bestellen. Onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze  slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak. 

Extra informatie

Lengte

200, 210, 220

Breedte

90, 100, 120, 140, 160, 180, 200