Kussen & dekbedden

Bent u op zoek naar nieuwe kussens of een nieuw dekbed? Dan bent u bij Morgana Boxmeer aan het juiste adres. Een fijn dekbed of kussen is heel erg belangrijk voor een goede nachtrust. Maar het kan heel erg per persoon verschillen wat fijn is of niet!

Bent u een rugslaper? Of misschien een zijslaper? Bent u allergisch? Heeft u het snel warm? Of misschien wel snel koud? Dit zijn allemaal punten om rekening mee te houden met het kiezen van een nieuw kussen of dekbed. Kom vooral langs in onze showroom en wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Handige artikelen:
5 tips voor het kiezen van een nieuw dekbed
5 tips voor het selecteren van een hoofdkussen

Kussens en dekbedden voor optimaal slaapcomfort
Een goed hoofdkussen en fijn dekbed zijn essentieel voor een goede nachtrust. Morgana Boxmeer heeft een ruim assortiment kussens en dekbedden die voor elke wens en slaaphouding comfort bieden. Zeker als u last heeft van rug-en nekklachten, is het belangrijk dat u advies krijgt over welk hoofdkussen geschikt is om deze klachten te verlichten. Maar ook het juiste dekbed draagt bij aan een optimaal slaapklimaat. Wilt u meer weten over ons assortiment kussens en dekbedden? Kom dan langs in onze winkel in Boxmeer en vraag het aan een van onze slaapadviseurs!

Welk kussen of dekbed past bij u? Probeer het uit!
Slaaphouding, lichaamsprofiel en voorkeur zijn van belang bij het bepalen van het juiste hoofdkussen en dekbed. Bij Morgana Boxmeer kunt u daarom een slaaptest aanvragen die u advies geeft en de mogelijkheid de verschillende opties uit te proberen! Ook kunt u gebruik maken van ons testkussenprogramma: u kunt het hoofdkussen gedurende vijf dagen vrijblijvend uitproberen om te ervaren of het kussen aan uw wensen voldoet. Is het toch niet het kussen dat u zoekt? Dan ruilt u het kussen gewoon om of u brengt het terug. Vraag in onze winkel in Boxmeer naar de voorwaarden.