fbpx

Hoofdkussen Barnes

v.a. 35,00

Hoofdkussen Barnes is een heerlijk zacht kussen speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het kussen is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, die behoefte hebben aan een groter kussen. Hoofdkussen Barnes heeft een Dreamballvulling en een luxe 3D-gebreide tijk van 100% katoen.

 

– Zeer goed doorademend
– Wasbaar op 60 °C
– Sneldrogend en kan in de droger
– Navulbaar

Hoofdkussen Barnes is gefabriceerd in Nederland en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Kern: Hoofdkussen Barnes heeft een Dreamballvulling. Dit is een nieuw synthetisch materiaal, bestaande uit zachte vezelbolletjes, die zeer zacht aanvoelen en een goede ondersteuning bieden. Daarnaast zijn deze vezelbolletjes gemakkelijk op te schudden, hygiënisch, non-allergeen en reukloos.

Tijk: de tijk van 100% katoen is 3D gebreid met een open structuur.

De combinatie van de zachte synthetische vezelballetjes en de 3D- gebreide tijk, zorgt voor een zeer goede ventilatie. Hierdoor is het kussen goed doorademend, waardoor er geen verstikkingsgevaar kan optreden. Daarnaast is het kussen ook sneldrogend en goed wasbaar, waardoor de groei van huisstofmijt en bacteriën wordt beperkt.

Maatvoering en hardheid

Het kussen heeft de afmetingen 70 cm x 60 cm. Hoofdkussen Barnes is een zeer zacht kussen met een laag vulgewicht. Het kussen is navulbaar, waardoor het met je kind mee kan groeien.

Onderhoud en slopen

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een moltonsloop en oversloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Wil je er zeker van zijn dat ook de molton goed ventileert? Kies dan voor het 3D Kussenmolton Breezz in maat 60 x 70 cm.

Hoofdkussen Barnes is uitstekend wasbaar op 60 graden. Het kussen droogt snel en kan eventueel ook in de droogtrommel.

Extra informatie

Lengte

70

Breedte

60

Hoogte