fbpx

Onze winkel

Beddenwinkel met grote showroom

Bij Morgana de Best-Noy in Boxmeer (gelegen tussen Nijmegen, Cuijk en Venray) vindt u twee verdiepingen met in totaal meer dan duizend vierkante meter vol met boxsprings en ledikanten, matrassen en een grote verscheidenheid aan kasten en bedden in diverse stijlen, uitvoeringen en prijsklassen. Hier vindt u bijvoorbeeld ook comfortbedden voor ouderen of allerlei textiel producten. Naast gerenommeerde merken uit het Morgana assortiment, voert Morgana Boxmeer ook extra merken zoals Auping. Er is altijd een deskundig team aanwezig die u graag te woord staat en helpt bij het maken van de juiste keuzes. U bent altijd welkom, met of zonder afspraak.

Aanbod bekijkenAfspraak maken

Te Boxmeer, regio Nijmegen - Cuijk - Venray

Met landelijk meer dan 17 winkels bedienen Morgana winkels heel Nederland. Morgana de Best-Noy Boxmeer is centraal gelegen tussen Nijmegen, Cuijk en Venray. Dit maakt het bijzonder interessant voor mensen uit de wijde regio om een bezoek te brengen aan onze vestiging. Hieronder vindt u de gemiddelde reistijd met de auto naar onze vestiging;

  • Komt u vanuit Nijmegen naar Morgana? Dan rijdt u ongeveer 23 minuten.
  • Komt u vanuit Cuijk naar Morgana? Dan rijdt u ongeveer 16 minuten.
  • Komt u vanuit Venray naar Morgana? Dan rijdt u ongeveer 20 minuten.

Uw reistijd maakt een bezoek aan onze grote beddenwinkel met meer dan 1000 m² showroom meer dan waard. Wilt u zeker zijn van de mogelijkheid tot persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken, dan weten we dat u komt. Maar ook zonder afspraak kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan onze winkel. We verwelkomen u graag!

 

Bekijk ons op Google MapsAfspraak maken

Gratis check up service

Beter slapen? Onze specialist controleert graag uw bed bij u thuis. U hoeft hier niets voor te betalen. Onze adviseur kijkt naar de kwaliteit van uw lattenbodem, matras, dekbed en kussen. Op basis daarvan krijgt u een passend advies. Daarnaast kijkt onze adviseur ook naar factoren die een goede nachtrust kunnen beïnvloeden. Al meer dan 450.000 mensen deden mee aan deze landelijke actie van Morgana. Meer weten? Neem dan contact op. Uiteraard bent u ook welkom in onze beddenwinkel voor een slaaptest, goed advies of een vrijblijvende rondleiding in onze grote beddenshowroom.

Contact opnemen
Heel erg blij met onze nieuwe bedspullen. Is een investering in ons slaapgenot. Ook de slaapdeken is geweldig. Goede service helemaal tevreden.
Fam. De Groof - Marian de Groof-Joosten
Meer referenties

Inspiratie

Niet iedereen weet welke sfeer ze willen creëren in de slaapkamer. Stoer, industrieel, romantisch, modern, Scandinavisch of liever een mysterieuze duizend en één nacht? Met de juiste materialen en kleuren kunt u iedere gewenste ambiance verwezenlijken.

Onze winkel

Wij zijn trots op onze winkel en de producten die we bieden. Bent u niet overtuigd van bijvoorbeeld het juiste matras, dan adviseren wij u om toch echt even naar onze showroom te komen. Hier kunt u, naast de slaaptest, ook uitvoerig matrassen en hoofdkussens uitproberen, dekbedden voelen en overtrekken bekijken. Er is zo’n groot aanbod, alleen al in dekbedden, dat het bijna onmogelijk is om dit online te kiezen. Natuurlijk hebben wij ons best gedaan de beschrijvingen zo accuraat mogelijk te formuleren, maar smaken verschillen nu eenmaal. Prettig slapen is afhankelijk van zoveel verschillende factoren, een expert kan u hierbij echt accuraat adviseren onder het genot van een kopje koffie. Wilt u wel naar de winkel komen, maar bent u slecht ter been? Maak dan gebruik van onze breng en haalservice. Wij zijn er voor u.
Wij maken ook deel uit van de wonen-boxmeer groep. Voor meer infomatie klik op:

 

Contact opnemen
Morgana Medewerkers

Plan een afspraak voor een slaaptest

Weten wat u mooi vindt is één ding, maar weten wat uw lichaam echt nodig heeft om optimaal tot rust te komen en weer op te laden is nog niet zo eenvoudig. Het is ook afhankelijk van verschillende factoren zoals uw lichaamsbouw, gewicht en favoriete houding. Vul het formulier in zodat wij u spoedig een slaaptest in kunne plannen. Of kom gerust eens langs met uw vragen of om inspiratie op te doen. Slecht ter been maar komt u wel graag een  bezoekje brengen aan de winkel? Geef dit aan en wij komen u ophalen en brengen u weer thuis.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.