Beddenwinkel Boxmeer

Beddenwinkel met grote showroom

Morgana de Best-Noy in Boxmeer (gelegen tussen Nijmegen, Cuijk en Venray)  is dé beddenwinkel in de regio. Onze showroom bestaat uit twee verdiepingen, in totaal meer dan 1.000 vierkante meter. Hier kan je niet alleen ons assortiment bekijken, maar ook persoonlijk advies krijgen van ons deskundige team, dat altijd klaart staat om jou te helpen bij het vinden van het perfecte bed.

Ons assortiment

In onze beddenwinkel vind je verschillende soorten bedden zoals boxsprings, comfortbedden en ledikanten. Daarnaast verkopen we ook matrassen, bedtextiel en kasten. Naast gerenommeerde merken uit het Morgana assortiment, voert Morgana Boxmeer ook andere merken zoals Auping. Er is altijd een deskundig team aanwezig dat jou graag te woord staat en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Je bent altijd welkom, met of zonder afspraak.

Aanbod bekijkenAfspraak maken

Te Boxmeer, regio Nijmegen - Cuijk - Venray

Met landelijk meer dan 17 winkels bedienen Morgana winkels heel Nederland. Morgana de Best-Noy Boxmeer is centraal gelegen tussen Nijmegen, Cuijk en Venray. Dit maakt het bijzonder interessant voor mensen uit de wijde regio om een bezoek te brengen aan onze vestiging. Hieronder vind je de gemiddelde reistijd met de auto naar onze vestiging;

  • Kom je vanuit Nijmegen naar Morgana? Dan rijd je ongeveer 23 minuten.
  • Kom je vanuit Cuijk naar Morgana? Dan rijd je ongeveer 16 minuten.
  • Kom je vanuit Venray naar Morgana? Dan rijd je ongeveer 20 minuten.

Jouw reistijd maakt een bezoek aan onze grote beddenwinkel met meer dan 1000 m² showroom meer dan waard. Wilt u zeker zijn van de mogelijkheid tot persoonlijk advies, dan kan je ook een afspraak maken, dan weten we dat je komt. Maar ook zonder afspraak kan je vrijblijvend een bezoek brengen aan onze winkel. We verwelkomen je graag!

Bekijk ons op Google MapsAfspraak maken
locatie morgana de best noy boxmeer, steenstraat 144 boxmeer

Gratis check up service

Beter slapen? Onze specialist controleert graag jouw bed bij jou thuis. Je hoeft hier niets voor te betalen. Onze adviseur kijkt naar de kwaliteit van jouw lattenbodem, matras, dekbed en kussen. Op basis daarvan krijg je een passend advies. Daarnaast kijkt onze adviseur ook naar factoren die een goede nachtrust kunnen beïnvloeden. Al meer dan 450.000 mensen deden mee aan deze landelijke actie van Morgana. Meer weten? Neem dan contact op. Uiteraard ben je ook welkom in onze beddenwinkel voor een slaaptest, goed advies of een vrijblijvende rondleiding in onze grote beddenshowroom.

Contact opnemen
Heel erg blij met onze nieuwe bedspullen. Is een investering in ons slaapgenot. Ook de slaapdeken is geweldig. Goede service helemaal tevreden.
Fam. De Groof - Marian de Groof-Joosten
Meer referenties

Inspiratie

Niet iedereen weet welke sfeer ze willen creëren in de slaapkamer. Stoer, industrieel, romantisch, modern, Scandinavisch of liever een mysterieuze duizend en één nacht? Met de juiste materialen en kleuren kunt u iedere gewenste ambiance verwezenlijken.

Onze winkel

Wij zijn trots op onze winkel en de producten die we bieden. Ben je niet overtuigd van bijvoorbeeld het juiste matras, dan adviseren wij je om toch echt even naar onze showroom te komen. Hier kan je, naast de slaaptest, ook uitvoerig matrassen en hoofdkussens uitproberen, dekbedden voelen en overtrekken bekijken. Er is zo’n groot aanbod, alleen al in dekbedden, dat het bijna onmogelijk is om dit online te kiezen. Natuurlijk hebben wij ons best gedaan de beschrijvingen zo accuraat mogelijk te formuleren, maar smaken verschillen nu eenmaal. Prettig slapen is afhankelijk van zoveel verschillende factoren, een expert kan je hierbij echt accuraat adviseren onder het genot van een kopje koffie. Wil je wel naar de winkel komen, maar ben je slecht ter been? Maak dan gebruik van onze breng en haalservice. Wij zijn er voor jou.
Wij maken ook deel uit van de wonen-boxmeer groep. Voor meer infomatie klik op:

 

Contact opnemen
Morgana Medewerkers

Plan een afspraak voor een slaaptest

Weten wat u mooi vindt is één ding, maar weten wat uw lichaam echt nodig heeft om optimaal tot rust te komen en weer op te laden is nog niet zo eenvoudig. Het is ook afhankelijk van verschillende factoren zoals uw lichaamsbouw, gewicht en favoriete houding. Vul het formulier in zodat wij u spoedig een slaaptest in kunne plannen. Of kom gerust eens langs met uw vragen of om inspiratie op te doen. Slecht ter been maar komt u wel graag een  bezoekje brengen aan de winkel? Geef dit aan en wij komen u ophalen en brengen u weer thuis.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.