Auping: met liefde

Waarom zou je dan niet zorgen dat je een nachtrust krijgt om van te dromen? Auping heeft een mooi assortiment met designbedden en boxsprings die in elke slaapkamer horen te staan. Om te slapen als een roosje is onze gehele Auping collectie een aanrader.

Plan een afspraak voor een slaaptest

Voor een goede nachtrust kiest u Auping

Met een Auping original bed met Auping matras begint u de dag fris en fruitig. Al jarenlang is Auping een grote speler op de markt, daarnaast wordt er gewerkt met de nieuwste technologieën. Middels deze combinatie biedt Auping een slaapcomfort op het hoogste niveau. Door een optimale ondersteuning en een goede ventilatie kunt u genieten van een comfortabele slaap-modus en heeft u jarenlang plezier van uw Auping matras. Niet voor niets is daarom de slogan “Auping nights, Better days”.

Tweepersoonsbed

Een Auping matras vormt een eenheid met uw bed

Het slaapcomfort van een Auping bed wordt niet alleen gecreëerd door het degelijke ontwerp, ook een bijbehorend Auping matras is hiervoor benodigd. Samen vormen het Auping matras en het Auping bed een perfect ontworpen eenheid. De vochtregulering, de complexe lichaamsondersteuning en de wijze van vervaardigen van de Auping matras; allemaal zijn ze uitgedacht met de eenheid van bed en matras in het achterhoofd. Onze Auping matrassen bieden wij aan in diverse klasses, zoals de Auping Cresto en Auping Inizio. De keuze die u maakt is afhankelijk van de wijze waarop het Auping matras gebruikt gaat worden, maar ook speelt lichaamsgewicht een rol bij het kiezen van het juiste Auping matras.

Auping bed

Duurzame dromen

Om te komen tot een meer duurzame wereld kan iedereen zijn steentje bijdragen. Alle grote én kleine beetjes helpen. Ook Auping draagt bij aan meer circulaire wereld. Zo heeft Auping in de afgelopen jaren verschillende programma’s ingezet ten behoeve van een meer duurzame wereld. Denk hierbij aan het recycle programma dekbedden en kussens, circulaire matrassen, zonnepanelen bij de fabrieken en het verkrijgen van een B Corp status. Met de producten van Auping richt men zich op de circulaire wereld.

Kan jij weer met een gerust hart gaan slapen!

 

Pop Tone beddengoed

Kies een Auping matras dat bij u past!

Auping luistert bij het ontwerpen van de verschillende matrassen naar de eigenschappen en slaapvoorkeuren van hun klanten. Zo zorgt Auping voor een zo goed mogelijke nachtrust. De drie pijlers ”betrouwbaarheid, duurzaamheid en persoonlijk”  staan hoog in het vaandel. Iedereen is nét een beetje verschillend, daarom zijn er ook verschillende soorten matrassen nodig! Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Pop Original Dublin

De voordelen van een Auping Boxspring

Het aanschaffen van een Auping Boxspring brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • De combinatie van de veren in de boxspring en het verende matras geven een optimale ondersteuning aan het lichaam en een uitermate ligcomfort.
  • Optionele toevoeging aan een boxspring is dat deze ook verkrijgbaar is in een elektrisch verstelbare variant. Dit is ideaal wanneer je graag leest, tv-kijkt of ontbijt in bed.
  • Er zijn veel verschillende mogelijkheden op gebied van kleur, design en materiaal. Hierdoor is de boxspring gemakkelijk aan te passen aan je slaapkamer interieur.
  • De temperatuur en de ventilatie van de boxspring zijn erg goed. De boxspring is als het ware een open constructie met veren.
  • De boxspring heeft een levensduur van minimaal 25 jaar. Wat betreft de matrassen is het verstandig deze na 10 jaar te vervangen.
Auping goede boxspring kiruna met topper kopen

Complete bedden in alle formaten

Is jouw slaapkamer toe aan een touch up en heb je een nieuw bed nodig? Een Auping bed kun je geheel naar wens samenstellen. Van de afmeting van het bed tot de kleur van het bedframe en een bijpassend hoofdbord, alles kan naar eigen wens worden ingevuld. Een volwassene heeft gemiddeld 7 tot 8 uur slaap per nacht nodig. En die uren wil je natuurlijk op een bed doorbrengen waar je lichaam en geest echt tot rust komen, zodat je wakker wordt met een uitgerust gevoel. Dus zorg ervoor dat jij jouw ideale Auping-bed uitkiest!

Auping bedden

Het belang van een goede bedbodem

Een goede bedbodem is zeer belangrijk voor een goede en gezonde nachtrust. Daarnaast zorgt een juiste bedbodem voor een langer behoud van je matras, het matras ventileert dan namelijk een stuk beter. Ook krijgt je matras een stabiele ondersteuning en dit betekent een goede nachtrust voor jou! Bedden en boxsprings hebben verschillende bedbodems. Auping maakt gebruik van spiraalbodems mede voor de ventilatie en de stabiele ondersteuning.

Auping Spiraalbodem

Acties

Op onze actiepagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Ga naar de actiepagina

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Plan een afspraak voor een slaaptest
Morgana Medewerkers