fbpx

Comfortbedden

Comfortbedden, ook wel seniorenbedden genoemd zijn normale ledikanten maar hebben één groot verschil. Ze zijn namelijk hoger dan doorsnee bedden. Bij comfortbedden is de instaphoogte aangepast naar 50, of zelfs 60 cm. Dit zorgt onder andere voor het vergemakkelijken van het in- en uitstappen. Comfortbedden zijn te verkrijgen in verschillende varianten en brengen zo nog veel meer voordelen met zich mee!

 

Wat zijn de voordelen van comfortbedden?

Buiten dat comfortbedden het in- en uitstappen van het bed makkelijker maken, brengt het nog veel meer voordelen met zich mee! Andere voordelen van comfortbedden zijn onder andere:

  • Naast dat de hoogte zorgt voor het makkelijker in- en uitstappen, zijn zaken als stofzuigen en het bed verschonen ook een stuk eenvoudiger. En ook nog eens rugbesparend!
  • Comfortbedden zorgen daarnaast ook nog eens voor extra comfort. Zo verminder of voorkom je lichamelijke klachten als rugpijn of slapeloosheid.
    Comfortbedden bieden niet alleen de oplossing voor de doelgroep van 50+, ook de jongere generatie doet er zo zijn of haar voordeel mee!
  • En ben jij of je vrouw toevallig in verwachting? Dan is een comfortbed ook uitermate geschikt!
Verzorgingsbed

Een hoge instap

Comfortbedden, oftewel seniorenbedden staan vooral bekend om hun hogere instap. Onze comfortbedden zijn elektrisch verstelbaar en daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om in- en uit te stappen zonder daarbij het lichaam te belasten. Onze bedden kunnen eenvoudig worden ingesteld naar jouw gewenste hoogte. Ook wordt het gemakkelijker om het bed te verschonen.

Tekvor Care verzorgingsbed

Deelbaarheid

Er zijn mensen die in hun slaap hun arm naar links gooien of heel beweeglijk zijn/veel draaien, ongeacht wie er naast ze ligt. Onze deelbare bedden zijn eenvoudig uit elkaar te schuiven. Dankzij een bescheiden aanpassing blijft de uitstraling volledig intact en kun je zelfs gebruik maken van twee losse bedden. Zo koppel je de bedden makkelijk los bij het voeteneind, waarna je de bedden uit elkaar kunt rijden. Met één simpele klik zitten ze weer aan elkaar vast. En naast een hogere instap is ook deze optie erg prettig tijdens het stofzuigen en het opmaken.

Auronde Deelbaar bed

Bedlift

Een bedlift is makkelijk toe te passen op ieder ledikant. Deze lift is daarnaast ook nog te krijgen met een lattenbodem. Met een bedlift kun je een bed gemakkelijk de hoogte in verschuiven en is bedoeld als hulpmiddel voor thuisverzorging. Het is een perfect alternatief voor zorgbedden! Naast thuiszorg zorgt een bedlift ook dat het stofzuigen een stuk gemakkelijker gaat.  Leuker kunnen we deze taak niet maken, wel een stuk gemakkelijker.

Verzorgingsbed

Een greep uit onze merken

  • Tekvor

Acties

Op onze actiepagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Ga naar de actiepagina

 

Morgana tweepersoonsbed

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Laat je vrijblijvend adviseren
Morgana Medewerkers