Comfortbedden

Comfortbedden, ook wel seniorenbedden genoemd, zijn normale ledikanten maar hebben één groot verschil: ze zijn namelijk hoger dan doorsnee bedden! Bij comfortbedden is de instaphoogte aangepast naar 50 of zelfs 60 centimeter. Dit zorgt onder andere voor het vergemakkelijken van het in- en uitstappen. Hoewel ze vaak geassocieerd worden met senioren vanwege de verhoogde toegankelijkheid, zijn comfortbedden eigenlijk geschikt voor mensen van alle leeftijden.  Comfortbedden zijn te verkrijgen in verschillende varianten en brengen zo nog veel meer voordelen met zich mee!

 

De voordelen van een comfortbed

Buiten dat comfortbedden het in- en uitstappen van het bed makkelijker maken, brengt het nog veel meer voordelen met zich mee! Een seniorenbed kopen kan een beste investering zijn, daarom zetten we graag de voordelen onder elkaar.

Onder het bed ontstaat snel stofvorming. Het is daarom belangrijk om er regelmatig onder te stofzuigen. Met een gewoon bed kan het lastig zijn om er goed bij te kunnen. Vanwege de hoogte van een comfortbed, wordt stofzuigen eenvoudig en haal je eenvoudig stof weg. Dit zorgt voor een prettigere slaapomgeving, zeker bij gevoeligheid voor stof. Ook het verschonen van het bed wordt prettiger omdat je niet zo ver voorover hoeft te bukken. Een comfortbed werkt dus rug besparend tijdens verschillende schoonmaakklusjes.

Comfortbedden zorgen daarnaast ook nog eens voor extra comfort. Zo verminder of voorkom je lichamelijke klachten als rugpijn of slapeloosheid. Ben jij of je vrouw toevallig in verwachting? Dan is een comfortbed ook uitermate geschikt! De hoge instap is fijn tijdens de zwangerschap zowel voor het in- en uitstappen als voor de verloskundige en kraamzorg. Comfortbedden zijn dus niet alleen fijn voor senioren, ook jongere generaties doen er hun voordeel mee!

Verzorgingsbed

Een hoge instap

Comfortbedden zijn elektrisch verstelbaar en daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om in- en uit te stappen zonder daarbij het lichaam te belasten. Onze bedden kunnen eenvoudig worden aangepast naar de gewenste hoogte, wat niet alleen het comfort verbetert, maar ook de toegankelijkheid voor alle gebruikers vergroot. Het maakt dagelijkse taken en het bereiken van de ideale slaaphouding een fluitje van een cent, wat bijdraagt aan een verhoogde levenskwaliteit.

Tekvor Care verzorgingsbed

Deelbaarheid

Er zijn mensen die in hun slaap hun arm naar links gooien of heel beweeglijk zijn/veel draaien, ongeacht wie er naast ze ligt. Onze deelbare bedden zijn eenvoudig uit elkaar te schuiven. Dankzij een bescheiden aanpassing blijft de uitstraling volledig intact en kun je zelfs gebruik maken van twee losse bedden. Zo koppel je de bedden makkelijk los bij het voeteneind, waarna je de bedden uit elkaar kunt rijden. Met één simpele klik zitten ze weer aan elkaar vast. En naast een hogere instap is ook deze optie erg prettig tijdens het stofzuigen en het opmaken.

Auronde Deelbaar bed

Bedlift

Een bedlift is makkelijk toe te passen op ieder ledikant. Deze lift is daarnaast ook nog te krijgen met een lattenbodem. Met een bedlift kun je een bed gemakkelijk de hoogte in verschuiven en is bedoeld als hulpmiddel voor thuisverzorging. Het is een perfect alternatief voor zorgbedden! Naast thuiszorg zorgt het ook dat het stofzuigen een stuk gemakkelijker gaat. Leuker kunnen we deze taak niet maken, wel een stuk gemakkelijker.

Verzorgingsbed

Comfortbedden Boxmeer

Morgana Boxmeer is dé beddenspecialist in de regio Boxmeer. Als beddenspeciaalzaak bieden we een uitgebreid assortiment comfortbedden en deskundig advies om je te helpen de juiste keuze te maken. Bovendien is de bereikbaarheid vanuit omliggende steden zoals Nijmegen, Cuijk en Venlo uitstekend. Boxmeer is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar via snelwegen en openbaar vervoer, waardoor onze winkel de perfecte bestemming is om een kwalitatief comfortbed aan te schaffen.

Een greep uit onze merken

  • Tekvor

Acties

Op onze actiepagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Ga naar de actiepagina

 

Morgana tweepersoonsbed

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Laat je vrijblijvend adviseren
Morgana Medewerkers