Waarom is een bed van Morgana Boxmeer de beste keuze?

Een nieuw bed kopen kan nog wel eens veel voeten in aarde hebben en is niet iets wat je dagelijks doet. Vaak weet je niet precies waar je op moeten letten en op internet wordt je doodgegooid met goedbedoelde adviezen. Maar wat is nu echt belangrijk als je op zoek bent naar een nieuw bed?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een goed bed is een bed die het beste past bij jouw profiel. Een goede nachtrust is namelijk per persoon verschillend. Ieder lichaam is anders en daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Bij Morgana Boxmeer willen we jou graag leren kennen. Sterker nog, zonder dat we je kennen, kunnen we ook geen goed bed adviseren. Het belangrijkste bij het kopen van een nieuw bed is om je te laten adviseren. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Bij Morgana Boxmeer ben je hiervoor aan het goede adres!

Ruim assortiment

Met ruim duizend vierkante meter winkelruimte en 45 showroombedden is er bij ons voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, ledikant, seniorenbed, comfortbed, kinderbed of deelbaar bed, wij hebben het allemaal in huis. Maar met alleen een bed is je slaapkamer natuurlijk niet af. Bij ons kun je terecht voor een complete inrichting van je slaapkamer, van een garderobekast tot sierkussens

Bekijk ons volledige assortiment

Unieke slaaptest

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar een nieuw bed koop je niet zonder dat je een goede slaaptest hebt gedaan. Wij beschikken over een unieke slaapcabine waar een objectieve meting wordt gedaan. Met de acht minuten durende slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het bed aansluit bij jouw persoonlijke comfortwensen en natuurlijk de investering die je zou willen doen om de komende 10-15 jaar goed en gezond te slapen.

Plan een slaaptest 

Voor elk budget een passend bed

Het is natuurlijk een goed idee om van tevoren goed na te denken wat je uit wilt geven als je een nieuw bed gaat kopen. Het is goed om je daarbij af te vragen waarom het bed in een bepaalde prijsklasse zit. Is een bed duurder omdat deze volledig op jouw lichaamsbouw is afgesteld, worden er duurdere grondstoffen gebruikt of betaal je voor hele dure marketingcampagnes van het merk? Bij Morgana Boxmeer hebben we voor elk budget een goed bed, passend bij jouw wensen. Wij bieden je al een tweepersoons boxspring inclusief matrassen voor €899! Je hoeft dus niet eerst de loterij te winnen om een nieuw bed te kunnen kopen. Wel zo prettig.

10 – 15 jaar slaapcomfort

Zoals gezegd is een goede nachtrust van essentieel belang om de dag weer goed door te komen. Een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust brein, energie en een goed humeur. Ons advies is dus om niet te bezuinigen op een nieuw bed, maar te investeren in een goede gezonde nachtrust. Als je kiest voor een bed van Morgana Boxmeer ben je zeker van 10 tot 15 jaar slaapcomfort.

Meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. Je vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Wat heb jij écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden?

Kortom, een bed van Morgana Boxmeer is een goed idee als je op zoek bent naar kwaliteit. Samen met jou komen we tot de beste slaapoplossing waarmee we jou 10 tot 15 jaar slaapcomfort bieden!

Plan een slaaptest 

18/8/2020