fbpx

Hoofdkussen Earl Curve

v.a. 215,00

Hoofdkussen Earl heeft een kern van Talalay natuurlatex, waardoor je de juiste ondersteuning krijgt om goed en gezond te slapen. Deze kern is omhuld door 90% eendendons, zodat je ook geniet van de zachtheid van dons. De schouderuitsparing in het kussen zorgt voor een perfecte aansluiting in de nek. Hoofdkussen Earl wordt in Nederland gefabriceerd en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Het kussen heeft een blijvende ondersteuning doormiddel van de vormvaste kern van natuurlijk Talalay latex, die is afgedekt met 90% eenden dons. Doormiddel van de opstaande rand van het kussen biedt het perfecte ondersteuning voor je nek, het vult namelijk het lege gedeelte op tussen je rug en nek tijdens het slapen. De tijk is gemaakt van 100% katoen.

Maatvoering en hardheid

Het kussen heeft de afmetingen 70 cm x 50 cm en is beschikbaar in drie verschillende hardheden, soft, medium en firm. Wil je weten welke hardheid het beste bij jou past? Onze adviseurs in de winkel helpen je graag!

Onderhoud en slopen

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een moltonsloop en oversloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage.

De tijk is uitgerust met een rits, waardoor de Talalay latexkern eenvoudig verwijderd kan worden. Na het uitnemen van de latexkern kan het kussen indien nodig gereinigd worden, bij voorkeur professioneel.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Een hoofdkussen moet lekker liggen, maar belangrijker nog, het moet de juiste ondersteuning bieden, zodat jouw rug- en nekwervels in één rechte lijn liggen. Zo voorkom je dat je ’s ochtends wakker wordt met een stijve nek of pijnlijke schouders.

Bij de keuze van het juiste hoofdkussen zijn je slaaphouding, je lichaamsprofiel, hoever je schouders wegzakken in je matras en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren van belang. Onze 8 minuten durende slaaptest geeft een advies, maar daarnaast moet je het ook ervaren! Daarom nemen onze slaapadviseurs graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak.

Daarnaast hebben we ook een testkussenprogramma. Hiermee kun je het hoofdkussen vrijblijvend 5 dagen thuis uitproberen om te ervaren of dit daadwerkelijk het juiste kussen is. Heb je toch net niet het kussen wat bij jou past? Kom dan gewoon het kussen omruilen, breng hem terug of pas de vulling aan. Vraag in jouw Morgana winkel naar de voorwaarden. Dit kan alleen na advies in de winkel. Bestel je het kussen online? Dan kun je met een sloop wel even proefliggen, maar kun je hem alleen ongebruikt retourneren.

Extra informatie

Lengte

70

Breedte

50

Hoogte