Hoofdkussen Boris

v.a. 49,00

Hoofdkussen Boris beschikt over een losse opschudbare vulling van drukverlagende gelvezels, waardoor een goede doorbloeding wordt bevordert en je lichaam nog beter kan ontspannen. Ook biedt deze synthetische vulling een uitstekend ventilerend vermogen en is geschikt voor mensen met allergiën. De tijk is van 100% katoen.

Hoofdkussen Boris is gefabriceerd in Nederland en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Het kussen beschikt over vulling van synthetische gelvezels. Deze vezels hebben drukverlagende eigenschappen en een uitstekend ventilerend vermogen. De tijk is van 100% katoen. Kussens met een lossen vulling zijn opschudbaar, vormen in de loop van de nacht naar het hoofd en je ligt meer in het kussen. Door hem regelmatig op te schudden behoudt hij het beste zijn vorm.

Maatvoering en hardheid

Het kussen heeft de afmetingen 70 cm x 60 cm. Het kussen is verkrijgbaar in één hoogte en één hardheid.

Onderhoud en slopen

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een moltonsloop en oversloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Het hoofdkussen bij voorkeur niet wassen, maar indien nodig vakkundig laten reinigen.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Een hoofdkussen moet lekker liggen, maar belangrijker nog, het moet de juiste ondersteuning bieden, zodat jouw rug- en nekwervels in één rechte lijn liggen. Zo voorkom je dat je ’s ochtends wakker wordt met een stijve nek of pijnlijke schouders.

Bij de keuze van het juiste hoofdkussen zijn je slaaphouding, je lichaamsprofiel, hoever je schouders wegzakken in je matras en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren van belang. Onze 8 minuten durende slaaptest geeft een advies, maar daarnaast moet je het ook ervaren! Daarom nemen onze slaapadviseurs graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak.

Daarnaast hebben we ook een testkussenprogramma. Hiermee kun je het hoofdkussen vrijblijvend 5 dagen thuis uitproberen om te ervaren of dit daadwerkelijk het juiste kussen is. Heb je toch net niet het kussen wat bij jou past? Kom dan gewoon het kussen omruilen, breng hem terug of pas de vulling aan. Vraag in jouw Morgana winkel naar de voorwaarden. Dit kan alleen na advies in de winkel. Bestel je het kussen online? Dan kun je met een sloop wel even proefliggen, maar kun je hem alleen ongebruikt retourneren.

Extra informatie

Lengte

70

Breedte

60

Hoogte