fbpx

Hoofdkussen Ewan Curve

v.a. 159,00

Ervaar het zachte gevoel van luxe dons met hoofdkussen Ewan. Dit hoofdkussen heeft een vulling van 90% luxe ganzendons, rond een kern van ganzenveertjes met 15% ganzendons. De tijk is van 100% katoen. Het model van het kussen met een opstaande rand en schouderuitsparing zorgt voor extra ondersteuning voor je nek. Daarnaast is het kussen uitgevoerd met het ‘nomite’ label. Dit betekent dat het kussen geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Hoofdkussen Ewan wordt in Nederland gefabriceerd en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Hoofdkussen Ewan bestaat uit drie lagen. Het is rondom afgevuld met 90% ganzendons, zodat je altijd het zachte gevoel van dons ervaart. Ganzendons biedt nog meer vulkracht dan eendendons en geeft daardoor een nog luxer gevoel. De kern van het kussen bestaat uit kleine ganzenveertjes met 15% dons. Deze laag dient als draaglaag. De tijk is van 100% katoen. De natuurlijke materialen in dit kussen zorgen voor een goede ventilatie en vochtregulatie, essentieel voor een goed en gezond slaapklimaat!

Maatvoering en hardheid

Het kussen heeft de afmetingen 70 cm x 50 cm. Het kussen is verkrijgbaar in een soft, medium en firm variant. Wil je weten welke hardheid het beste bij jou past? Onze adviseurs in de winkel helpen je graag!

Onderhoud en slopen

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een moltonsloop en oversloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Er zijn passende slopen voor dit kussen beschikbaar, deze zijn te bestellen in de winkel. Het hoofdkussen bij voorkeur niet wassen, maar indien nodig vakkundig laten reinigen.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Een hoofdkussen moet lekker liggen, maar belangrijker nog, het moet de juiste ondersteuning bieden, zodat jouw rug- en nekwervels in één rechte lijn liggen. Zo voorkom je dat je ’s ochtends wakker wordt met een stijve nek of pijnlijke schouders.

Bij de keuze van het juiste hoofdkussen zijn je slaaphouding, je lichaamsprofiel, hoever je schouders wegzakken in je matras en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren van belang. Onze 8 minuten durende slaaptest geeft een advies, maar daarnaast moet je het ook ervaren! Daarom nemen onze slaapadviseurs graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak.

Daarnaast hebben we ook een testkussenprogramma. Hiermee kun je het hoofdkussen vrijblijvend 5 dagen thuis uitproberen om te ervaren of dit daadwerkelijk het juiste kussen is. Heb je toch net niet het kussen wat bij jou past? Kom dan gewoon het kussen omruilen, breng hem terug of pas de vulling aan. Vraag in jouw Morgana winkel naar de voorwaarden. Dit kan alleen na advies in de winkel. Bestel je het kussen online? Dan kun je met een sloop wel even proefliggen, maar kun je hem alleen ongebruikt retourneren.

Extra informatie

Lengte

70

Breedte

50