fbpx

Ergosleep Pillow

v.a. 215,00

Het hoofdkussen van Ergosleep sluit vollediga aan op jouw SLAAP-DNA®. Dit hoofdkussen bestaat uit drie lagen van 100% Talalay natuurlatex, waarmee je eenvoudig zelf de hoogte van het kussen kunt bepalen. Het biedt door zijn elasticiteit en vormgeving optimale ondersteuning aan je hoofd en nek. Daarnaast biedt het kussen door zijn uitstekende ventilerende vermogen en luxe Alpura® tijk een zeer aangenaam slaapklimaat en is huisstofmijt vrij en anti-bacterieel.

Het Ergosleep Pillow wordt geproduceerd in België en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Het hoofdkussen bestaat uit 3 lagen talalay natuurlatex. Latex biedt een bijzondere veerkracht en elasticiteit waardoor het kussen een aangenaam en ondersteunend ligcomfort biedt. Door zijn samenstelling is latex bovendien schimmelwerend, anti-bacterieel en huisstofmijt vrij. De kern is uit één stuk, daardoor is hij vormvast en biedt hij de hele nacht dezelfde comfortabele ondersteuning.

Alpura®  is de toevoeging van probiotica (gunstige bacteriën) op elke vezel van de tijk. Deze gunstige bacteriën ruimen je huidschilfers op, het voedsel van de huisstofmijt, waardoor deze onmogelijk kan overleven op de Alpura hoes. De hoes is dan ook volledig en permanent huisstofmijtvrij, wat huisstofmijtallergie voorkomt. Daarnaast voorkomen deze gunstige bacteriën de groei van ongunstige bacteriën en schimmels, waardoor die geen kans krijgen om nare geurtjes te veroorzaken.

Maatvoering en hardheid

Het kussen heeft de afmetingen 40 cm x 50 cm. Deze maatvoering is bewust gekozen, omdat de schoudercomfortzone van de matrassen doorgaans op 40 cm begint. Daarnaast is deze korte afmeting ook uitermate geschikt voor langere personen, want door de geringe afmeting van het kussen, blijft er meer ruimte over in het bed.

Het Ergosleep Pillow bestaat uit 3 lagen, die te combineren zijn tot de voor jouw geschikte hoogte: 9 cm, 12 cm en 14 cm.  Wil je weten welke hoogte bij jou past? Onze adviseurs in de winkel helpen je graag!

Onderhoud en slopen

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een moltonsloop en oversloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Verschoon en was de slopen regelmatig. Indien nodig is ook de tijk afneembaar en wasbaar op maximaal 40 °C. Haal het kussen voorzichtig uit de tijk, door de tijk af te rollen, want als je aan het kussen trekt, dan kan deze beschadigen.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Een hoofdkussen moet lekker liggen, maar belangrijker nog, het moet de juiste ondersteuning bieden, zodat jouw rug- en nekwervels in één rechte lijn liggen. Zo voorkom je dat je ’s ochtends wakker wordt met een stijve nek of pijnlijke schouders.

Bij de keuze van het juiste hoofdkussen zijn je slaaphouding, je lichaamsprofiel, hoever je schouders wegzakken in je matras en natuurlijk je persoonlijke voorkeuren van belang. Onze 8 minuten durende slaaptest geeft een advies, maar daarnaast moet je het ook ervaren! Daarom nemen onze slaapadviseurs graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak.

Daarnaast hebben we ook een testkussenprogramma. Hiermee kun je het hoofdkussen vrijblijvend 5 dagen thuis uitproberen om te ervaren of dit daadwerkelijk het juiste kussen is. Heb je toch net niet het kussen wat bij jou past? Kom dan gewoon het kussen omruilen of breng hem terug. Vraag in jouw Morgana winkel naar de voorwaarden. Dit kan alleen na advies in de winkel. Bestel je het kussen online? Dan kun je met een sloop wel even proefliggen, maar kun je hem alleen ongebruikt retourneren.

Extra informatie

Lengte

50

Breedte

40

Hoogte

, ,