fbpx

Ergosleep

Een goede nachtrust essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Ergosleep biedt een scala aan innovatieve slaapproducten, waaronder matrassen, lattenbodems, boxsprings en kussens, die speciaal zijn ontworpen om je te helpen genieten van de rustgevende slaap die jij verdient.

Plan een afspraak voor een slaaptest

Wat is Ergosleep

Ergosleep is een vooraanstaand merk dat bekend staat om het creëren van slaapoplossingen die echt op maat gemaakt zijn voor elk individu. De filosofie van Ergosleep draait volledig om het begrijpen en respecteren van de unieke slaapbehoeften van iedereen. Het streven naar perfectie in slaapcomfort staat centraal bij alles wat ze doen. Geen mens slaapt hetzelfde. De producten van Ergosleep passen zich daarom aan aan jouw manier van slapen. Zo bieden de producten de juiste ondersteuning en comfort voor de perfecte nachtrust.

Ergosleep producten

Ergosleep biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige slaapproducten die de sleutel zijn tot jouw ultieme slaapcomfort. Of je nu op zoek bent naar het ultieme comfort van een Ergosleep matras, de ondersteuning en aanpasbaarheid van een lattenbodem, de luxe van een boxspring, of het perfecte kussen voor jouw nachtrust, je vindt het bij Morgana Boxmeer. Deze producten zijn speciaal ontworpen om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen en dragen bij aan het creëren van de ideale slaapomgeving.

P4 Lattenbodem Ergosleep

Slaapkwaliteit meten

Ben jij benieuwd hoe goed jij nou eigenlijk echt slaapt? Met de Ergosleep®-tracker kun je eenvoudig jouw slaapkwaliteit meten. Dit apparaatje bestaat uit een sensorband die je onder het hoeslaken plaatst en koppelt aan de Ergosleep®-App op je telefoon. Na een nacht slapen ontvang je waardevolle informatie over je slaap, zoals hartslag, ademhaling en slaapcyclus, gepresenteerd in een slaapscore en uitgebreid rapport. De tracker is gemakkelijk te installeren en geeft suggesties voor verbetering, zoals optimale bedtijden. Verbeter je slaapkwaliteit en benut je dagen optimaal. Lees er meer over op de website van Morgana.

 

Ergosleep tracker

Bezoek ons showroom

Kom langs in onze showroom in Boxmeer en ervaar de producten van Ergosleep zelf. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te voorzien van professioneel slaapadvies en je te begeleiden bij het ontdekken van de perfecte Ergosleep-producten die aan jouw slaapbehoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar het ideale matras, lattenbodem, boxspring of kussen, in onze winkel kan je de producten zien en uitproberen. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat u de beste slaapervaring mogelijk krijgt. We zien je graag in onze winkel in Boxmeer.

Beddenwinkel Morgana Boxmeer

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Plan een afspraak voor een slaaptest
Morgana Medewerkers