Bodin Dekbed Bamboe/Tencel

v.a. 74,95

Dekbed Bodin is een zomerdekbed met een natuurlijke vulling van bamboe en Tencel, dit zorgt ervoor dat het dekbed uitstekend ventileert. Daarnaast heeft dit dekbed een goede vochtregulering, dit is perfect voor mensen die veel transpireren. Al deze eigenschappen gecombineerd maakt dit dekbed zeer geschikt voor de warme zomermaanden.

Dekbed Bodin wordt gefabriceerd in Nederland en is exclusief verkrijgbaar bij Morgana!

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Dekbed Bodin heeft een vulling van 50% Bamboe en 50% Tencel. De tijk is van 100% katoen.

Warmteklasse en maatvoering

Dekbed Bodin is een zomerdekbed en heeft daarom warmteklasse 4. Hij is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen: van eenpersoons 140×200 tot Lits-Jumeaux 240×220 en daartussen.

Uitleg warmteklassen

Ieder persoon is anders en heeft andere wensen en behoeftes, daarom beschikken de dekbedden binnen de Morgana collectie over verschillende warmteklassen (WK). De warmteklassen geven aan welke warmte je mag verwachten van een dekbed en in welk seizoen je het dekbed het beste kan gebruiken.

Warmteklasse 1: extra warm winterdekbed.
Dekbedden met de warmteklasse 1 zijn perfect voor koude wintermaanden. Door hun hoge warmte-isolatie houden ze je zelfs in de koudste nacht lekker warm. Heb je het ’s nachts snel koud en ben je op zoek naar een comfortabel en warmte-isolerend dekbed? Kies dan voor een dekbed in warmteklasse 1.

Warmteklasse 2: normaal winterdekbed.
Dekbedden in warmteklasse 2 houden je comfortabel warm gedurende milde winters. Dekbedden in warmteklasse 2 waren de meest gebruikte dekbedden, maar vanwege steeds mildere winters en steeds beter geïsoleerde slaapkamers adviseren wij tegenwoordig vaker warmteklasse 3.

Warmteklasse 3: lente-/herfstdekbed
Dekbedden in warmteklasse 3 zijn met name bedoeld voor de lente, herfst en nazomer. Vanwege de zachte winters en steeds beter geïsoleerde slaapkamers zijn deze dekbedden voor steeds meer mensen geschikt voor bijna het hele jaar.

Warmteklasse 4: zomerdekbed
Dekbedden in warmteklasse 4 zijn de dunste en koelst aanvoelende dekbedden. Deze zijn geschikt voor de warme zomermaanden en voor als je het ’s nachts snel warm hebt.

DUO: warmteklasse 3 + 4
Een Duo dekbed is een dekbed uit twee delen die je aan elkaar kunt verbinden. Het is een combinatie van een dekbed in warmteklasse 3 en een dekbed in warmteklasse 4. Het deel met warmteklasse 3 kun je het grootste deel van het jaar gebruiken. Is het heel warm, dan gebruik je het deel zomerdeel (WK 4) en is het heel koud, dan gebruik je beide delen samen.

Welk dekbed past bij jou?

Het juiste dekbed is uitermate belangrijk voor het optimale slaapklimaat en daarmee een goede en gezonde nachtrust. Vind je het lastig een keuze te maken? Onze slaapadviseurs in de winkel helpen je graag! Vindt jouw dichtstbijzijnde Morgana winkel of maak direct een afspraak.

Extra informatie

Lengte

200, 220

Breedte

140, 200, 240