fbpx

Hoe kiest u het beste winterdekbed?

Het beste winterdekbed is compleet afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Welk materiaal vindt u prettig, hoe is uw slaapkamer, hoe bent u zelf als persoon? Al deze vragen leiden naar antwoorden die u inzicht kunnen geven in wat voor u het beste winterdekbed is. Waar moet u op letten bij de aanschaf van een winterdekbed? Wij helpen u graag met deze zoektocht.

Beste winterdekbed is persoonlijk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Neem de materiaalkeuze, daarin kunt u onder andere kiezen uit synthetisch, katoen, wol of dons. Synthetisch heeft het voordeel dat het regelmatig uitgewassen kan worden, katoen zal prettig aanvoelen in de zomer en wol wordt geprefereerd door mensen die houden van wat gewicht op hun lijf. Toch kiezen de meeste mensen voor dons. Een donzen dekbed geeft namelijk een heerlijk luxe gevoel. Dons isoleert uitstekend, is vochtregulerend en ventileert ook nog eens goed. Bovendien vormen donzen dekbedden zich perfect naar uw lichaam. Donzen dekbedden zijn luchtig en voelen erg licht aan.

Bekijk onze dekbedden

Winterdekbed ook afhankelijk van uw slaapkamer

U denkt er wellicht niet bij na, maar uw slaapkamer zou wel degelijk mee moeten tellen in de afweging van de aanschaf van een winterdekbed. Heeft u een goed geïsoleerde kamer, ligt deze op het Noorden, slaapt u altijd met het raam open? Dat heeft allemaal invloed op het feit wat voor u het beste winterdekbed is. Zo ook uw bed, de juiste afmeting is natuurlijk ook van belang. Neem bij voorkeur een lengtemaat 2.20 zodat u een lekker royaal gevoel heeft en het mooier past in uw dekbedovertrek.

Beste winterdekbed op maat maken

Naast materiaal en de temperatuur van uw kamer telt u zelf natuurlijk ook nog mee. Transpireert u snel  ’s nachts? Of heeft u het juist snel koud? Heeft u of uw partner altijd koude voeten? Bij Morgana de Best Noy in Boxmeer kunt u uw dekbed compleet naar eigen wens laten samenstellen. Met verschillende compartimenten, zo kunt u een extra warm voetgedeelte kiezen. Laat u goed informeren want de mogelijkheden voor een winterdekbed zijn enorm. We hebben ook een groot assortiment aan verschillende soorten en maten dekbedhoezen.

Plan een slaaptest 

 

06/10/2020