fbpx

Boxspringset SZ6000 – Narvik – Elektrisch

v.a. 2.754,00

Boxspringset Narvik heeft een modern hoofdbord met strakke lijnen. Het hoofdbord oogt hard, maar door de dikke schuimlaag aan de voorzijde voelt hij toch zacht aan. Gecombineerd met bijpassende gestoffeerde matrassen krijg je de traditionele boxspringlook, in een materiaal en kleur van jouw keuze.

 

Deze boxspringset heeft een bedbodem in ondersteuningsniveau 2 met Sync Support-zone pocketvering. Daarnaast is deze boxspring elektrisch verstelbaar bij het been- en ruggedeelte. Boxspringset Narvik is ook beschikbaar in ondersteuningsniveau 1 en/of zonder elektrische verstelbaarheid.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Ondersteuning

Deze boxspringset heeft een bedbodem in ondersteuningsniveau 2 met Sync Support-zone pocketvering: de soepele schouder- en heupzones zorgen voor drukverlaging en de stevigere zone in de taille/onderrug zorgt voor meer ondersteuning. Hierbij is de schouderzone extra soepel gemaakt, om nog meer drukverlaging bij de schouder te realiseren. Dezelfde zoneverdeling in de matras versterkt het effect.

 

Bodem

De SZ6000 boxspringbodem bestaat uit pocketveren (thermisch gehard, 280 m2) met een HR-koudschuim afdeklaag (2 cm). Het heeft een massief vurenhouten framewerk, dat door zijn stevigheid en schroefloze verbinding niet door kan buigen en niet zal kraken. Ook zit er een bandstaal om de pocketveren van de bodem. Deze staaldraad om de veren zorgt ervoor dat de veren niet kunnen verbuigen. Hierdoor kun je op de rand van het bed zitten, zonder dat je het gevoel hebt ervan af te glijden.

 

Elektrische verstelbaarheid

Bij deze elektrisch verstelbare uitvoering van Boxspringset Narvik kunnen het been- en ruggedeelte apart versteld worden. De afstandbediening is standaard met draad, maar kan tegen een kleine meerprijs ook draadloos.

 

Stof- en kleurkeuze

Voor de bekleding van de boxspring heb je de keuze uit verschillende stoftypen: geweven stoffen, fluweelstoffen en kunstleder. Ieder in gemiddeld twaalf kleurtinten. Wat past bij jouw stijl en slaapkamer?

 

Matras

Bij deze boxspringset kun je kiezen uit twee bijpassende gestoffeerde pocketveermatrassen: de SZ6200 en de SZ8200, beide met 7-zone pocketvering. Wil je minder wegzakken in het matras en meer ondersteuning? Dan is de SZ8200 het meest geschikt. Deze geeft een betere drukverdeling door meer veren per m2 en een stevigere afdeklaag. Beide matrassen zijn beschikbaar in een medium en stevige variant. Onze 8 minuten durende slaaptest in de winkel meet welke hardheid het beste bij jouw lichaam past. Daarnaast kun je in de winkel uitproberen welk matras en welke hardheid je het prettigst vindt.

 

Topper

Op gestoffeerde matrassen hoort een topper. De topper is nodig voor extra comfort en voor het opmaken van het bed. Welke je kiest is afhankelijk van jouw comfortwensen. Bij deze boxspringset heb je de keuze uit vijf verschillende toppers, zie keuzemenu. Kom de verschillen ervaren in de winkel.

 

Lengte bed

Naast de standaardlengte van 200 cm (2 meter), is Boxspringset Narvik ook beschikbaar in 210 cm en 220 cm. We adviseren je om een bedlengte te nemen van minimaal je lichaamslengte  + 20 cm. Dus ben je tussen 180 cm en 190 cm, dan adviseren we een bedlengte van 210 cm. En wanneer je langer bent dan 190 cm, dan adviseren we een bedlengte van 220 cm.

 

Pootkeuze

Wil je klassiek houten poten, liever moderne metalen poten of met wieltjes? Bij deze boxspringset heb je de keuze uit verschillende type poten, zoals je kunt zien in het keuzemenu. Bij de meeste poten kun je ook meerdere kleuren kiezen. Er zijn twee verschillende poothoogtes beschikbaar: 12 of 15 centimeter

 

Ontdek welke boxspring het beste bij jou past

Welke ondersteuning heeft jouw lichaam nodig? Ontdek jouw Slaap-DNA® met onze unieke slaaptest in de winkel. Op basis van jouw SLAAP-DNA®, wensen en budget helpt onze slaapadviseur je vervolgens met het samenstellen van jouw slaapoplossing.

Extra informatie

Elektrisch verstelbaar

Ja

Lengte

200, 210, 220

Breedte

70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200

Hoogte hoofdbord

110

breedte hoofdbord

Bed breedte + 20

Diepte hoofdbord

12

Hoogte voetbord

73

Breedte voetbord

Bed breedte

Diepte voetbord

12

Instaphoogte

65-75