fbpx

Lattenbodem B4100 – Vast

v.a. 199,00

De B4100 is een lattenbodem met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De B4100 lattenbodem heeft ondersteuningsniveau 1, de eerste stap naar ondersteuning aangepast aan jouw lichaam. Door de soepele schouderzone en de extra ondersteuning in de taille, ervaar je extra comfort en drukverlaging op de schouder.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Deze lattenbodem heeft latten van massief beukenhout, een stevigduurzaam én kraakvrij materiaal. Deze latten zijn met behulp van rubberen kappen in een metaalframe geplaatst. De latten staan enigszinds bol in het frame om doorzakken te voorkomen. De dubbele latten in de lendenzone zorgen voor extra stevigheid en ondersteuning voor de taille. De flexibel lattendragers in de schouderzone zorgen voor extra comfort bij de schouder.

 

Keuzeopties: maatvoering en poten

Deze lattenbodem is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en is geschikt voor ieder ledikant. Voor een twijfelaarledikant in breedte 140 cm heb je de keuze uit één lattenbodem in breedte 140 cm of tweemaal in breedte 70 cm. Voor tweepersoonsledikanten in breedte 160 cm, 180 cm of 200 cm, kies je telkens voor twee eenpersoonslattenbodems in respectievelijk breedte 80 cm, 90 cm of 100 cm.

De lattenbodem kan ook geleverd worden met poten. Hij hoeft dan niet door het ledikant gedragen te worden en kan zelfs vrijstaand, zonder ledikant, geplaats worden.

 

Verstelbaarheid

Deze lattenbodem is zowel vast, als verstelbaar beschikbaar:
– De Vaste variant is vlak en niet verstelbaar.
– De Ergo variant is handmatig verstelbaar. Deze heeft een scharnierpunt ter hoogte van de schouders, vanwaar je zowel het hoofd- als het voeteinde handmatig omhoog kunt zetten.
– De Elektische variant is elektrisch verstelbaar bij het been- en ruggedeelte, zodat je deze eenvoudig naar wens kunt instellen zonder uit bed te hoeven komen. Je kunt hierbij ook kiezen voor draadloze bediening.

Dit is de Vaste B4100 Lattenbodem.

 

Welke lattenbodem past bij jou?

Dat is afhankelijk van de gewenste ondersteuning en comfort en een passende investering. Onze slaapadviseurs adviseren je graag in één van de Morgana winkels. Met onze 8 minuten durende slaaptest kunnen we jouw SLAAP-DNA® in kaart brengen. Op basis van jouw SLAAP-DNA® en wensen kun je vervolgens samen met de slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samenstellen.

Extra informatie

Elektrisch verstelbaar

Nee

Lengte

190, 200, 210, 220

Breedte

70, 80, 90, 100, 120, 140

Hoogte