fbpx

Ledikant Joplin

v.a. 995,00

Ledikant Joplin is echt uniek! Het is gfemaakt van robuust eikenhout met stalen poten en een gevlochten hoofdbord van echt leer. Drie soorten materialen met ieder een heel eigen karakter, die samen een karakteristiek geheel vormen.

Ledikant Joplin wordt geleverd zonder lattenbodems

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Ledikant Joplin is echt uniek! Het is afgemaakt van robuust eikenhout met stalen poten en een gevlochten hoofdbord van echt leer. Drie soorten materialen met ieder een heel eigen karakter, die samen een karakteristiek geheel vormen.

Ledikant Joplin wordt geleverd zonder lattenbodems

 

Materiaal

Het ledikant is gemaakt robuust eikenhout in betonlook met een gevlochten hoofdbord van echt leer. Kies uit verschillende betonlook- en leerkleuren om de Joplin helemaal eigen te maken.
Bij ledikant Joplin heb je de keuze uit zes typen stalen poten, waaronder:
– De stoere Vic in goud- of staalkleur (zie ledikant Hoyt)
– De ranke Pheline in zwart of goudkleur
– Vier soorten losse poten

 

Afmetingen

Ledikant Hoyt is alleen beschikbaar in een tweepersoons variant: 160 of 180 cm breed. Met lengte: 200, 210 of 220 cm. Het hoofdbord is maar liefst 240 cm breed en beschikbaar in 100, 150 of 175 cm hoog.

 

Welk bed past bij jou?

Al onze bedden zijn maatwerk en daarom exclusief in de winkel te bestellen. Onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze  slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak.

Ben je op zoek naar een complete slaapoplossing? Bij Morgana vinden we jouw slaapoplossing aan de hand van jouw SLAAP-DNA®. Met onze 8 minuten durende slaaptest in de winkel brengen we jouw SLAAP-DNA® in kaart. Op basis van dit SLAAP-DNA® kan de slaapadviseur je vervolgens objectief en onderbouwd adviseren over welke lattenbodem, welke matras en welk kussen geschikt is voor jouw lichaam.

Extra informatie

Lengte

200, 210, 220

Breedte

160, 180

Hoogte hoofdbord

100, 150, 175

breedte hoofdbord

240