fbpx

Welkom bij beddenwinkel Morgana Boxmeer

Een goede nachtrust is essentieel in ons leven. We voelen ons dan energiek, kunnen ons focussen en het komt onze gezondheid ten goede. Echter is slapen ook iets persoonlijks en afhankelijk van de voorkeuren en lichaamsbouw van de betreffende persoon. Bij Morgana Boxmeer vinden we het dan ook belangrijk dat we u kennis laten maken, laten inspireren én laten proberen voor een optimale slaapbeleving! We nodigen u graag uit in onze beddenwinkel en beddenshowroom in Boxmeer waar onze adviseurs u kunnen voorzien van het beste slaapadvies. Ontdek zelf onze 1000m2 aan inspiratie voor een goede nachtrust, met of zonder afspraak!

Uw droombed samenstellen in onze beddenwinkel

Bent u op zoek naar het bed van uw dromen? Dan bent u bij Morgana Boxmeer aan het juiste adres. Onze slaapexperts staan in de winkel voor u klaar om uw wensen en behoeftes te bespreken, zodat er een goed beeld ontstaat van wat een droombed voor u eigenlijk inhoudt. Wilt u een boxspring samenstellen, of bent u op zoek naar een ledikant? Wilt u meer weten over welk soort matras het beste bij u past of heeft u lichamelijke klachten waar u rekening mee moet houden? Het zijn allemaal zaken die we tijdens uw bezoek aan onze winkel kunnen bespreken. Om zo een bed te vinden dat op uw lijf is geschreven. We kijken naar de manier waarop u tegen slaap aankijkt (uw visie), we kijken naar de stijl die u wenst en uiteraard bespreken we uw budget. En uit ervaring kunnen we zeggen dat u verrast zult worden door alle mogelijkheden die er zijn!

Maak kennis met onze vele opties om heerlijk te slapen

Deze mogelijkheden hebben niet alleen betrekking op de vele stijlen die er zijn. Maar ook op het gebied van stofkeuzes, kleuren, materialen, vorm en comfort biedt Morgana Boxmeer talrijke opties. Ons assortiment bevat dan ook niet alleen bedden, boxsprings, matrassen en toppers, maar ook dekbedden, kussens, beddengoed en kasten voor de slaapkamer. Slapen wordt op deze manier een totaalbeleving, waar we u in onze beddenwinkel graag meer van laten zien.

Ontdek uw ultieme slaapcomfort bij Morgana Boxmeer

In onze beddenwinkel in Boxmeer kunt u de kwaliteit en het ligcomfort uit onze complete collectie zelf ervaren. De diverse boxsprings en matrassen kunt u uitproberen door te proefliggen, u kunt stoffen bekijken en voelen en u krijgt advies over stijl en comfort.

Plan uw afspraak of kom langs in onze beddenwinkel in Boxmeer!

Wat heeft u nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Ontdek het zelf en plan een afspraak in onze beddenwinkel in Boxmeer, zodat we u van het beste slaapadvies kunnen voorzien. Gewoon langskomen is uiteraard ook mogelijk. Tot ziens bij Morgana Boxmeer!

07/6/2023