Lattenbodem B6100 – Ergo

v.a. 429,00

De B6100 lattenbodem is een comfortabele lattenbodem, met extra comfort bij de schouder. De B6100 lattenbodem heeft ondersteuningsniveau 2, de tweede stap naar ondersteuning aangepast aan jouw lichaam. Je ervaart extra comfort en drukverlaging bij de schouder door de extra soepele schouderzone. Indien gewenst zorgt een lordose steun voor actieve ondersteuning in de taille. Daarnaast is de bodem voorzien van schuifjes waarmee je de verstevigingslatten in meer of mindere mate kunt activeren. Zo pas je de stevigheid eenvoudig aan aan jouw lichaam.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Deze lattenbodem heeft latten van massief beukenhout, een stevigduurzaam én kraakvrij materiaal. De latten zijn gevat in rubberen lattendragers en met verende draagelementen bevestigd aan een metaalframe. De latten zweven boven het frame, daardoor voel je de randen van het frame niet en lig je dus ook aan de zijkanten comfortabel. Door de verende draagelementen kunnen de latten soepel met je meebewegen, waardoor deze lattenbodem zeer comfortabel is. Het schoudercomfortzone-veersysteem zorgt voor drukverlaging en extra comfort bij de schouder, doordat de latten in de schouderzone zich eenvoudig latten indrukken. De lordosesteun is een verstevigingsblokje dat eenvoudig geplaatst, danwel verwijderd kan worden.

 

Keuzeopties: maatvoering en poten

Deze lattenbodem is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en is geschikt voor ieder ledikant van Morgana. Voor een twijfelaarledikant in breedte 140 cm heb je de keuze uit één lattenbodem in breedte 140 cm of tweemaal in breedte 70 cm. Voor tweepersoonsledikanten in breedte 160 cm, 180 cm of 200 cm, kies je telkens voor twee eenpersoonslattenbodems in respectievelijk breedte 80 cm, 90 cm of 100 cm.

De lattenbodem kan ook geleverd worden met poten. Hij hoeft dan niet door het ledikant gedragen te worden en kan zelfs vrijstaand, zonder ledikant, geplaats worden.

 

Verstelbaarheid

Deze lattenbodem is zowel vast, als verstelbaar beschikbaar:
– De Vaste variant is vlak en niet verstelbaar.
– De Ergo variant is handmatig verstelbaar. Deze heeft een scharnierpunt ter hoogte van de schouders, vanwaar je zowel het hoofd- als het voeteinde handmatig omhoog kunt zetten.
– De Elektische variant is elektrisch verstelbaar bij het been- en ruggedeelte, zodat je deze eenvoudig naar wens kunt instellen zonder uit bed te hoeven komen. Je kunt hierbij ook kiezen voor draadloze bediening.

Dit is de Ergo B6100 lattenbodem.

 

Welke lattenbodem past bij jou?

Dat is afhankelijk van de gewenste ondersteuning en comfort en een passende investering. Onze slaapadviseurs adviseren je graag in één van de Morgana winkels. Met onze 8 minuten durende slaaptest kunnen we jouw SLAAP-DNA® in kaart brengen. Op basis van jouw SLAAP-DNA® en wensen kun je vervolgens samen met de slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samenstellen.

Extra informatie

Elektrisch verstelbaar

Nee

Lengte

190, 200, 210, 220

Breedte

70, 80, 90, 100, 120, 140

Hoogte