fbpx

Matras M8300 Support

v.a. 1.029,00

De M8300 Support matras biedt een uitstekend ligcomfort, door zijn kern van pocketveren met een afdeklaag van Pulse Latex. Zijn unieke ShoulderFlex® zone zorgt daarnaast voor drukverlaging en extra comfort bij de schouder. De luxe Tencel tijk heeft een anti-bacterieel, anti-allergisch en anti-statisch effect. Dit matras komt het best tot zijn recht in combinatie met een boxspringbodem.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

De M8300 Support matras biedt een uitstekend ligcomfort, door zijn kern van pocketveren met een afdeklaag van Pulse Latex. Zijn unieke ShoulderFlex® zone zorgt daarnaast voor drukverlaging en extra comfort bij de schouder. De luxe Tencel tijk heeft een anti-bacterieel, anti-allergisch en anti-statisch effect. Dit matras komt het best tot zijn recht in combinatie met een boxspringbodem.

 

Kernmateriaal: pocketveren met Pulse Latex afdeklaag

De M8300 Support matras beschikt over een kern van 7-zone  pocketvering en een 3 cm Pulse Latex afdeklaag aan beide zijden. Zowel deze afdeklaag als de kern hebben een uitstekend ventilerend vermogen. Dit uitstekende ventilerende vermogen zorgt voor een aangenaam slaapklimaat, waarbij bovendien de opbouw van bacteriën, schimmels en huisstofmijten wordt beperkt. De veerkrachtigheid van de pocketveren en het pulse Latex zorgt voor comfort en drukverdeling en is daarnaast goed in staat om de ondersteuning vanuit de bodem door te geven. De pocketveren zijn individueel in zakjes (pockets) verpakt die in het midden aan elkaar zijn verankerd. Hierdoor kunnen de veren afzonderlijk van elkaar inveren en daardoor jouw lichaam optimaal ondersteunen.

Wist je dat Pulse Latex wordt geproduceerd met behulp van radiogolven? Dit productieproces is energie-efficiënt en daardoor minder belastend voor het milieu. Daarnaast zorgt het voor de open en gelijkmatige celstructuur van dit type Latex, waardoor vocht en warmte gemakkelijk kan worden afgevoerd.

 

Matrashoes: luxe Tencel tijk met zilvergaren

Dit matras heeft een anti-bacteriële, anti-allergische en anti-statische Tencel tijk met zilvergaren. Deze luxe elastische tijk zorgt voor optimaal comfort en is afneembaar en wasbaar.

Tencel (Lyocell) wordt gemaakt uit houtpulp, is 100% biologisch afbreekbaar en heeft een milieuvriendelijk productieproces. Tencel is veel beter in staat om vocht af te voeren dan katoen. Het sneldrogende effect zorgt voor een aangenaam droog slaapvlak. Het voorkomt ook de opbouw van bacteriën en schimmels, waardoor de tijk lang fris blijft en nare geurtjes worden voorkomen. Daarnaast krijgt huisstofmijt geen kans.

Silverfresh is een zilvergaren verwerkt in de tijk. Zilver is een 100% natuurlijk materiaal met een anti-bacteriële en anti-schimmel werking. Daarnaast reduceert het zilver de statische lading, waardoor de matras niet statisch aanvoelt.

Het Climafill doorstikmateriaal vormt een isolatielaag in de tijk, wat bijdraagt aan een aangenaam slaapklimaat. Daarnaast is het is zacht en veerkrachtig en zorgt daarmee voor extra volume en comfort.

 

Keuzeoptie: SensICE tijk

Naast de reguliere tijk is dit matras ook verkrijgbaar met een zogeheten SensICE tijk. Deze tijk heeft aan één zijde de SensICE technologie. De SensICE zijde koelt je niet alleen af, maar voelt ook koel aan en zorgt voor een direct verkoelend e­ffect op de huid.  Zo val je sneller in slaap en kun je genieten van een optimaal slaapcomfort in de warme maanden.

 

Keuzeoptie: Hardheid en BI/Uni

De M8300 matras is beschikbaar in drie verschillende hardheden: Soft, Medium of Firm. Welke hardheid past bij jouw lichaam? Ontdek het in de winkel met onze unieke slaaptest.

Voor een tweepersoonsbed kun je naast twee losse matrassen ook kiezen voor één groot matras. Dit kan met één kern (UNI), maar wanneer jij en je partner verschillende hardheden nodig hebben, kun je ook kiezen voor twee kernen in één hoes (BI).

 

Onderhoud en levensduur

Wanneer je de matras goed onderhoud kan de matras tot wel 10 jaar mee gaan. Wij adviseren om altijd gebruik te maken van een molton en een goed passend hoeslaken. Deze beschermen de matras tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Verschoon je bed regelmatig (wekelijks) en keer je matras één keer per seizoen, dus iedere drie maanden. Om je hierbij te helpen is dit matras voorzien van handige handvatten. Door het keren zorg je ervoor dat de matras gelijkmatiger belast wordt en daardoor langer mee gaat.

De tijk van dit matras is afritsbaar in twee losse delen en wasbaar op 60 °C. Wij adviseren om de tijk professioneel te laten reinigen, maar het kan eventueel ook thuis. Controleer dan wel of jouw wasmachine hier groot en krachtig genoeg voor is. Houd er ook rekening mee dat de tijk niet in de droger kan, dus voldoende tijd nodig heeft om te drogen over een droogrek.

 

Welke matras past bij jou?

Bij Morgana vinden we jouw slaapoplossing aan de hand van jouw SLAAP-DNA®. Met onze 8 minuten durende slaaptest in de winkel brengen we jouw SLAAP-DNA® in kaart. Op basis van dit SLAAP-DNA® kan één van onze slaapadviseurs je vervolgens objectief en onderbouwd adviseren over welk matras geschikt is voor jouw lichaam. Zo hoef jij alleen maar keuzes te maken op comfort en een passende investering, om zo jouw best persoonlijke slaapoplossing samen te stellen. Onze slaapadviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak!

Extra informatie

Lengte

190, 200, 210, 220

Breedte

70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200

Hoogte