fbpx

P1 Lattenbodems Ergosleep

v.a. 600,00

Met de Ergosleep P1 lattenbodem ervaar je volledig geprofileerde ondersteuning en veel comfort. De P1 lattenbodem heeft ondersteuningsniveau 3, het middelste niveau. Dit betekent dat het resultaat vanuit de slaaptest, jouw SLAAP-DNA®, deels is doorvertaald in deze lattenbodem, zodat jouw lichaam optimaal wordt ondersteund. De latten zijn daarvoor ingesteld in drie verschillende hoogtestanden. Voor comfort zijn de latten aan het frame bevestigd met verende draagelementen. Hierdoor kunnen de latten soepel met je meebewegen, terwijl ze je lichaam op de juiste manier blijven ondersteunen.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Deze lattenbodem heeft latten van massief beukenhout, een stevigduurzaam én kraakvrij materiaal. De latten zijn gevat in Hytrell kunststof lattendragers en met verende draagelementen bevestigd aan een metaalframe. De latten zweven boven het frame, daardoor voel je de randen van het frame niet en lig je dus ook aan de zijkanten comfortabel. Door de veren kunnen de latten soepel met je meebewegen, waardoor deze lattenbodem zeer comfortabel is.

Wist je dat Playmobile ook gemaakt is van Hytrell kunststof? Hytrell is een duurzaam en vormherstellend kunststof, daardoor breken de poppetjes niet en vormen ze altijd weer terug. Ook de lattendragers hebben deze gunstige eigenschappen.

 

Keuzeopties: Maatvoering, poten, verstevigingslatten en koplat/voetlat

De Ergosleep lattenbodem is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en is geschikt voor ieder ledikant van Morgana. In een ledikant van een ander merk kan het zijn dat de lattenbodem zichtbaar blijft, wanneer het ledikant te lage zijkanten heeft. De lattenbodem is door zijn opbouw namelijk relatief hoog (14 cm). De lattenbodems zijn ook relatief lang, maar mocht het net niet passen, dan kan de kop- of voetlat eenvoudig verwijderd worden, zonder afbreuk te doen aan de stevigheid. Het is ook mogelijk om de lattenbodem op pootjes te plaatsen. Dan is een ledikant niet noodzakelijk.

Voor extra stevigheid en om uit elkaar schuiven te voorkomen, kun je kiezen voor koppelpoten. Daarnaast kunnen er verstevigingslatten worden toegevoegd, als uit jouw SLAAP-DNA® blijkt dat je meer stevigheid nodig hebt in het lendegedeelte.

 

Verstelbaarheid en anti-reflux

Deze lattenbodem is zowel vlak, als verstelbaar beschikbaar. Je hebt de keuze uit: Fix, Top, Synchro 2 en Synchro 4.
– De Fix is een vlakke bodem.
– De Top is elektrisch verstelbaar bij het ruggedeelte.
– De Synchro 2 is elektrisch verstelbaar bij het rug- & benengedeelte en biedt automatisch nek en knie ondersteuning. De Synchro 2 heeft ook een memofunctie en een zero-g functie. Met de zero-g functie neemt de bodem de meest ontspannende positie aan. Met de memofunctie kun je jouw favoriete standen opslaan en de lattenbodem daar weer snel en gemakkelijk op instellen.
– De Synchro 4 is elektrisch verstelbaar bij het hoofd-, rug-, bovenbenen- & onderbenengedeelte met memofunctie en zero-g functie.

Daarnaast kun je eventueel een anti-reflux instelling toevoegen. Hiermee kun je de lattenbodem handmatig in zijn geheel een beetje kantelen. Kies je voor hoofd hoog/been laag, dan helpt dit tegen opkomend maagzuur (reflux). Kies je voor hoofd laag/been hoog, dan helpt dit tegen rusteloze benen.

 

Welke lattenbodem past bij jou?

Dat is afhankelijk van de gewenste ondersteuning en comfort en een passende investering. Onze slaapadviseurs adviseren je graag in één van de Morgana winkels. Met onze 8 minuten durende slaaptest kunnen we jouw SLAAP-DNA® in kaart brengen. Op basis van jouw SLAAP-DNA® en wensen kun je vervolgens samen met de slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samenstellen.

Extra informatie

Elektrisch verstelbaar

Optioneel