fbpx

Bodems

De bedbodem is een essentieel onderdeel van een goede en gezonde nachtrust. De bodem bepaalt of je wel goed ondersteund wordt op de juiste plekken en je ruimte geeft bij je drukpunten. Deze ondersteuning kan zowel  door een lattenbodem als een boxspring bodem gegeven worden. Op de bodem hoort een matras, welk soort matras verschilt voor de boxspring en de lattenbodem.

Elektrische verstelbaarheid

Sommige mensen vinden het maar overdreven: een elektrisch verstelbaar bed. Maar het is niet alleen luxe waar we het over hebben. Natuurlijk is het fijn om tv te kijken of een boek te lezen met de rugsteun omhoog. Wat te denken van een ontbijtje op bed? Geen gedoe met het opstapelen van kussens en met maar één druk op de knop de ideale ontbijthouding. Maar naast het leveren van comfort verbetert een elektrisch verstelbaar bed de bloedsomloop en kan het reflux of snurken tegengaan. En het is natuurlijk buitengewoon handig tijdens het verwisselen van je hoeslaken!

Bedbodem

Deelbaarheid

Er zijn mensen die in hun slaap hun arm naar links gooien of heel beweeglijk zijn/veel draaien, ongeacht wie er naast ze ligt. Onze deelbare bedden zijn eenvoudig uit elkaar te schuiven. Dankzij een bescheiden aanpassing blijft de uitstraling volledig intact en kun je zelfs gebruik maken van twee losse bedden. Zo koppel je de bedden makkelijk los bij het voeteneind, waarna je de bedden uit elkaar kunt rijden. Met één simpele klik zitten ze weer aan elkaar vast. En deze optie is erg prettig tijdens het stofzuigen en het opmaken. Leuker kunnen we dat niet maken, wel makkelijker.

Elektrische lattenbodem

Hoog/laag

Het woord zegt het al: onze hoog/laag bedden kunnen eenvoudig worden ingesteld naar jouw gewenste hoogte. Zo kun je gemakkelijker in en uit bed stappen en kun je ook veel beter onder je bed stofzuigen. En wat te denken van die zo bijzondere negen maanden? Geen wankele steuntjes meer onder het bed van de aanstaande moeder, maar gewoon een druk op de knop voor een comfortabele hoogte.

Zweefdeurkast slaapkamer

Een greep uit onze merken

 • VTH
 • Estella
 • Bella Donna
 • Dommelin
 • Kayori
 • Nolte Möbel
 • Van Dijck
 • Essenza
 • Texeler
 • Steel & Stockings
 • Silvana Kussens & Dekbedden
 • Morgana Boxmeer
 • Ergo sleep

Acties

Op onze actiepagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Ga naar de actiepagina

Het juiste advies met meer dan 100 jaar ervaring

Morgana de Best-Noy is een familiebedrijf waar momenteel de vijfde generatie aan het roer staat. Het is aan alles merkbaar dat hier wordt gekeken met een lange termijn visie. U vindt hier dus geen snelle verkopers die hun targets moeten halen, maar enkel mensen met gedegen expertise en échte liefde voor hun vak. Het is immers van generatie op generatie met bevlogenheid overgedragen. Die lange termijn visie hanteren zij ook op hun advies naar de klant toe. Want goed advies gaat dieper dan het doorgeven van de huidige trends in slaapkamerland. Wat heeft u écht nodig om goed te slapen en uitgerust wakker te worden? Een mens slaapt gemiddeld een derde van zijn leven en wanneer dit prettig is, zal dit uiteraard doorwerken op uw wakkere leven.

Laat je vrijblijvend adviseren
Morgana Medewerkers