fbpx

Wat kost een goed bed? De kosten van kwaliteitsbedden!

Wist je dat we ongeveer een derde van ons leven slapend doorbrengen? En dat is maar goed ook, want een tekort aan slaap zorgt ervoor dat we moeite hebben met onze concentratie, meer geprikkeld zijn en dat we minder alert zijn. Een kwart van alle Nederlanders slaapt slecht, maar stellen het kopen van een goed bed vaak nog even uit. De reden: een nieuw bed is (te) duur. Maar is dat wel echt zo?

Een goed bed is natuurlijk voor iedereen verschillend. Iedereen is uniek, dus waar de een liever slaapt op een zacht matras, kiest de ander voor een hard matras. Een goede nachtrust is dus per persoon verschillend en daarom bestaat er ook niet één goed bed die voor iedereen geschikt is. Denk je erover na om een nieuw bed te kopen? Lees dan vooral verder.

Wat kost een nieuw bed?

Zodra je een nieuw bed gaat kopen merk je direct al dat er enorme verschillen zijn in de prijs en kwaliteit van een bed. Maar de prijs van een bed bepaalt niet of je er ook goed op kunt slapen. De prijs van een bed is namelijk afhankelijk van meerdere factoren: de maat, de materialen, het soort bed (ledikant of boxspring), wel of niet elektrisch verstelbaar en ga zo nog maar even door. Laat je tijdens het kopen van een nieuw bed dan ook niet volledig leiden door de prijskaartjes. Wij bieden je al een tweepersoons boxspring voor €899!

Bekijk onze boxsprings

Investeren in een goede nachtrust

Zoals gezegd is een goede nachtrust van essentieel belang om de dag weer goed door te komen. Het heeft een enorme impact op hoe we ons voelen en functioneren. Als je goed slaapt, voel je je fris en energiek en ben je in een goed humeur. Het is dus slim om niet te bezuinigen op een goed bed, maar juist te investeren in een comfortabele nachtrust. Een bed van Morgana biedt bijvoorbeeld wel 10 tot 15 jaar lang slaapcomfort van hoge kwaliteit. Dat betekent dat je voor lange tijd kunt genieten van een goede nachtrust.

Met een bed van Morgana maak je een investering in je gezondheid en welzijn. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf een goede nachtrust en investeer vandaag nog in een bed waarop je kunt vertrouwen.

Voor elk budget een passend bed

Het is natuurlijk een goed idee om van tevoren goed na te denken wat je uit wilt geven als je een nieuw bed gaat kopen. Vraag dus jezelf af waarom het bed in een bepaalde prijsklasse zit. Is het duurder omdat het helemaal op je lichaamsbouw is afgesteld, duurdere grondstoffen bevat of omdat je vooral betaald voor de dure marketingcampagne van het merk? Zodra je door een showroom loopt lijkt een nieuw bed al gauw € 5000,- te kosten, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Bij Morgana hebben we namelijk voor elk budget een goed bed, passend bij jouw wensen. Wij bieden je al een tweepersoons boxspring voor €899! Je hoeft dus niet eerst de loterij te winnen om een goed bed te kunnen kopen. Wel zo prettig!

Laat je gratis adviseren

Zo zie je maar. Een nieuw bed hoeft niet duur te zijn, maar moet wel een verantwoorde investering voor de toekomst. Kom gerust eens langs in onze winkel voor persoonlijk advies. Wist je dat we beschikken over een unieke slaapcabine waar een objectieve meting wordt gedaan. Het hypermoderne testbed, ontwikkeld door Ergosleep zal in 8 minuten een uitgebreide testmeting doen. Het testbed zet zich in real time om naar jouw contouren en zal zo het patroon van unieke drukpunten in kaart brengen. Hierdoor krijg je een resultaat van jouw persoonlijke Slaap DNA, wat de slaapexperts vervolgens samen met jou gaan omzetten in een slaapoplossing, passend bij jouw slaapwensen en budget.

Plan een slaaptest 

13/8/2020