fbpx

Toppers

Een topper is nét dat beetje extra comfort op je bed. Het heeft voordelen, maar past niet op elk matras. We adviseren toppers voornamelijk bij pocket matrassen, dus op boxsprings. Wat voegt het toe?

Soorten toppers

Net als matrassen zijn ook toppers in verschillende soorten te krijgen. De meest voorkomende soorten zijn van traagschuim, koudschuim of latex. Elk soort materiaal biedt unieke eigenschappen.

Traagschuim toppers passen zich aan je lichaam, waardoor ze een gepersonaliseerde slaapervaring bieden met optimale drukverlaging en ondersteuning.

Topdekmatrassen van koudschuim zorgen voor optimale ventilatie waardoor er altijd een fris slaapklimaat ontstaat.

Latex toppers worden gemaakt van natuurlijke of synthetische latex en zijn zeer veerkrachtig. Hierdoor wordt het lichaamsgewicht goed verdeeld.

Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van het juiste matras topper.

Voor- en nadelen van een topper

Het gebruik van een topper heeft meerdere voordelen zoals het beschermen van de matras. Echter bij verkeerd gebruik kan het ook nadelig werken. Bedenk dus goed of een topper past bij jouw bed. Lees alles over de voor-en nadelen in de blog die we er over schreven.

Bescherm je topper!

Wat voor een matras geldt qua bescherming, zo geldt dit ook voor een eventuele bovenlaag: de topper. Je ligt hier immers iedere nacht op. Heb je een topper? Bescherm deze dan ook tegen transpiratie, vlekken en slijtage met behulp van een molton.

Gothenborg

Bepaal welke topper bij jou past

Om te bepalen welke matrastopper het beste bij jou past beginnen wij met een inventarisatie samen met één van onze specialisten. Hierbij houden wij rekening met jouw gewenste ondersteuning, gewenste comfort en de gewenste investering. Ervaar wat een goede topper voor jou kan betekenen. Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten in onze winkel.

Morgana Medewerkers

Bezoek onze showroom

Ervaar het verschil in slaapcomfort met een topper door persoonlijk langs te komen in onze showroom in Boxmeer. Of je nu in Cuijk, Gennep, of andere nabijgelegen plaats woont, ontdek de diversiteit aan matrastoppers en ontvang deskundig advies op maat. Bezoek ons vandaag nog en vind jouw ideale matrastopper voor een betere nachtrust.

Een greep uit onze merken

 • VTH
 • Van Dijck
 • Nolte Möbel
 • Kayori
 • Estella
 • Dommelin
 • Bella Donna
 • Texeler
 • Steel & Stockings
 • Silvana Kussens & Dekbedden
 • Morgana Boxmeer
 • Ergo sleep

Acties

Op onze actiepagina vindt u onze lopende acties en showroommodellen. Door ons wisselende assortiment hebben wij geregeld scherpe aanbiedingen. Snuffel er maar eens op uw gemak doorheen. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom om over deze en andere producten gedegen advies te krijgen.

Ga naar de actiepagina

Plan een afspraak voor een slaaptest

Weten wat u mooi vindt is één ding, maar weten wat uw lichaam echt nodig heeft om optimaal tot rust te komen en weer op te laden is nog niet zo eenvoudig. Het is ook afhankelijk van verschillende factoren zoals uw lichaamsbouw, gewicht en favoriete houding. Vul het formulier in zodat wij u spoedig een slaaptest in kunne plannen. Of kom gerust eens langs met uw vragen of om inspiratie op te doen. Slecht ter been maar komt u wel graag een bezoekje brengen aan de winkel? Geef dit aan en wij komen u ophalen en brengen u weer thuis.

 • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.