Sleepmate 16 x 135 cm

v.a. 85,00

Slaap jij vaak op je buik? Dan is de Sleepmate misschien wel iets voor jou! De Sleepmate helpt je om comfortabel op je zij te liggen. Zo slaap je in een betere ergonomische houding en voorkom je gezondheidsproblemen.

Uiteraard kunt u ook gewoon, vrijblijvend langskomen

Beschrijving

Materiaal

Het Sleepmate kussen is gevuld met originele Java kapok, dit komt van de kapok boom die groeit in op Java. Dit natuurmateriaal is zachter en lichter dan katoen. Het heeft een goede vochtopnemende, sneldrogende en goed ademende werking. De tijk is gemaakt van 100% katoen en is uitgerust met een rits. Kapok verliest zijn volume en draagkracht sneller dan veren en dons, maar het kussen kan eenvoudig nagevuld worden.

Maatvoering

Het kussen is verkrijgbaar in twee verschillende maatvoeringen, dit is de langste variant. Het kussen is verkrijgbaar in één hardheid, maar dit is eenvoudig aan te passen door het verwijderen of aanvullen van de vulling.

Onderhoud en slopen

De gemiddelde levensduur van een hoofdkussen is 3 tot 5 jaar. We adviseren om altijd gebruik te maken van een sloop om je kussen te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage. Passende slopen zijn beschikbaar in de winkel. Het kussen bij voorkeur niet wassen, maar indien nodig vakkundig laten reinigen.

Extra informatie

Lengte

135

Breedte

16 (diameter)

Hoogte